ПРЕС - РЕЛІЗ

30 листопада 2006 року о 17.00
в КИЇВСЬКОМУ МУЗЕЇ РОСІЙСЬКОГО МИСТЕЦТВА
м. Київ, вул. Терещенківська, 9

відбудеться аукціон творів відомих українських митців: живопис, графіка, скульптура, кераміка, авторські ляльки.

Аполлонов Олексій, Антип Петро, Бабак Олександр, Бабак Тамара, Будников Володимир, Биков Володимир, Глумаков Олександр, Губіанурі Бадрі, Дяченко Олександр, Егіазарян Борис, Ігнатов Вадим-Костянтин, Колодницький Леонід, К,узьменко-Кузнєцова Галина, Левич Яким, Маков Павло, Масенко Микола, Непоп Олександр, Придувалова Олена, Ралко Влада, Рапай Ольга, Рудюк Наталія, Скугарєва Марина, Соломко Юрій, Тистол Олег.

Загалом 75 лотів.

Ліцитатор аукціону — Міністр праці та соціальної політики МИХАЙЛО ПАПІЄВ
Експозиція відкрита для огляду з 25 по 28 листопада (з 10.00 до 17.00)

Перший в Україні благодійний аукціон художніх творів, звернений до меценатів та справжніх поціновувачів мистецтва.

Кошти, отримані під час проведення аукціону, будуть використані для організації програм арт-терапії в психоневрологічних інтернатах та клініках України.

Творчість народжує творчість — таким є послання нашого аукціону.
Сподіваємось, що воно буде почуте.

Аукціон «Арт-міст» є частиною проекту «Громадянська кампанія за гідні умови надання психіатричної допомоги», який здійснює благодійна організація «Касталія-Фонд» за підтримки UCAN («Мережа громадянської дії в Україні», США) та Асоціації психіатрів України.

Мета проекту — сприяння гуманізації українського суспільства, де головними цінностями будуть демократія, толерантність, повага до кожної людини — що є невід'ємною умовою реалізації Європейського вибору України.

Запрошуємо представників української еліти — бізнесменів, політиків, діячів культури — зробити перший спільний крок в цьому напрямку.

Інформаційне забезпечення: ТОВ «Мікс Системс»
Юридичне забезпечення: адвокатське об'єднання «Віталій Титич і партнери»

Звіт про використання коштів буде розміщено на сайті проекту:
www.art-bridge.com.ua

та на сайті Асоціації психіатрів України:
upa-psychiatry.org.ua